Επ. 32: Παγωμένο οινόπνευμα

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

Σύνοψη επεισοδίου

Άλλη μια ωραία Πέμπτη, άλλο ένα υπέροχο επεισόδιο «Χημεία σου και μία μου» με τον Στέλιο Ανατολίτη να απαντάει σε δύο ερωτήματα ακροατών: Γιατί δεν παγώνει η βότκα που έχουμε στο ψυγείο μας; Πόσο κακό κάνουν τα κάρβουνα και το ψήσιμο; Με χιούμορ αλλά και με πολύ διάβασμα, ο Στελάρας απαντά… Είμαστε σοβαρό podcast εδώ, δεν είναι παίξε γέλασε. Θέλουμε να γελάτε δηλαδή, αλλά θέλουμε και να μαθαίνετε χρήσιμα πράγματα.

Υπόλοιπα επεισόδια

Εγγραφή στο Newsletter

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά.