Επ. 2: Αμπελουργία - Οινολογία σημειώσατε ΧΙ

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

Σύνοψη επεισοδίου

Στο 2ο επεισόδιο του podcast «Καλά Κρασιά», ο Γιάννης Μπουτάρης συνομιλεί με τη συγγραφέα, Μαρία Μαυρικάκη για τις ποικιλίες του σταφυλιού, τα γένη του κρασιού και την αισθητική της οινογνωσίας. Πώς οι κρασάδες γίνονται αμπελουργοί και το αντίστροφο. Παράλληλα, γνωρίζουμε τη διαδικασία από το φύτεμα του πρώτου αμπελιού μέχρι την ανανέωση μιας κατεστραμμένης αμπελουργικής ζώνης.

Υπόλοιπα επεισόδια

Εγγραφή στο Newsletter

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά.