Επ. 12 | Ιχθυοκαλλιέργειες: Χωράφια γεμάτα ψάρια

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

Σύνοψη επεισοδίου

Άραγε ποια είναι η διαφορά για τον καταναλωτή ανάμεσα σε ένα ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας κι ένα ψάρι ανοιχτής θαλάσσης; Ξέρει όντως από ψάρια ο Έλληνας και τι είναι αυτό που μας κάνει να θεωρούμε τα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας αμφιλεγόμενης ποιότητας; Η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας στον ΕΛΟΠΥ, ο Στέφανος Ντήμας, νεαρός ιχθυοκαλλιεργητής στη Θεσπρωτία και ο Δρ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών του ΕΚΛΕ μας εξηγούν.

Υπόλοιπα επεισόδια

Εγγραφή στο Newsletter

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά.