Επ. 21: Διατροφή, λογική και συναισθήματα: μια διαφορετική προσέγγιση

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

Σύνοψη επεισοδίου

Ο διατροφολόγος και συγγραφέας Γιάννης Διαμαντόγλου συζητά με την Αννίτα Ζάχου τις ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, κάτω από ένα διαφορετικό και ολιστικό πρίσμα. Τι σχέση έχουν οι διατροφικές μας συνήθειες με τη λογική και πώς συνδέονται με τα συναισθήματά μας; Τι δείχνουν οι έρευνες για τον τρόπο που σχετιζόμαστε με το φαγητό και ποιο είναι το κέρδος όταν καθόμαστε στο τραπέζι με μεγαλύτερη συνειδητότητα. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις καλές και τις κακές συνήθειες της διατροφικής μας ταυτότητας.

Υπόλοιπα επεισόδια

Εγγραφή στο Newsletter

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά.