Επ. 3: Εισαγωγή στη γαστρονομία του ελαιολάδου

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

Σύνοψη επεισοδίου

Ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης μας εισάγει στα βασικά κεφάλαια της γαστρονομίας του ελαιολάδου. Καλεσμένος της Αννίτας Ζάχου, δοκιμάζει μαζί της διαφορετικά ελαιόλαδα και σχολιάζουν ποια ποικιλία ταιριάζει σε κάθε είδος φαγητού και πώς με απλά αλλά αγνά υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα απολαυστικό πιάτο. Στο νέο επεισόδιο του podcast «Ελαίας έλαιον» αποκαλύπτεται ο γευστικός πλούτος που κρύβει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μαθαίνουμε χρήσιμα tips για να αρχίσουμε να πειραματιζόμαστε στην κουζίνα μας.

Υπόλοιπα επεισόδια

Εγγραφή στο Newsletter

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά.