Επ. 12: Ένας επιθεωρητής υγιεινής τροφίμων αποκαλύπτει τι κρύβεται στις κουζίνες των εστιατορίων

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

Σύνοψη επεισοδίου

Ο Γιάννης Κακός είναι τεχνολόγος τροφίμων και μας περιγράφει τι γίνεται σε μια επαγγελματική κουζίνα και τι ελέγχει ως επικεφαλής επιθεωρητής υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Συζητούν με την Αννίτα Ζάχου ποιες είναι οι «κακές συνήθειες» που επικρατούν στα εστιατόρια και τι πρέπει να προσέχουμε όταν παραγγέλνουμε φαγητά με ελαιόλαδο. Συμβουλές και οδηγίες για να αποφεύγουμε τις «παγίδες» και να γνωρίζουμε την ποιότητα όσων πιάτων φτάνουν στο τραπέζι μας.

Υπόλοιπα επεισόδια

Εγγραφή στο Newsletter