Επ. 25: Γιατί ακριβαίνει το ελαιόλαδο και τι πρέπει να προσέχουμε
Σύνοψη επεισοδίου
Το ελαιόλαδο έγινε ο πρωταγωνιστής της ακρίβειας και οι καταναλωτές έχουν επιδοθεί σε ένα... σαφάρι ανάμεσα σε σουπερμάρκετ και λαϊκές αγορές για να βρουν φθηνότερες λύσεις. Η Αννίτα Ζάχου συζητά όλα τα θέματα που μας προβληματίζουν αυτή την εποχή σχετικά με την τιμή και την ποιότητα του ελαιολάδου, με την Μαρία Κατσούλη, οινοχόο, γευσιγνώστρια ελαιολάδου και διευθύντρια του ελληνικού διεθνούς διαγωνισμού ποιότητας ελαιολάδου ΑΤΕΝΑ. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές και πώς θα προστατευθούν.