Επ. 6: Τα gluten free μπισκότα της βιοποικιλότητας

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

Σύνοψη επεισοδίου

Βιοποικιλότητα: το σύνολο των οικοσυστημάτων, των ειδών και των γονιδίων που υπάρχουν στον κόσμο. Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι βαρετό από το μάθημα της βιολογίας Β' Γυμνασίου, χάρη στη σε αυτή όμως μπορείς να είσαι gluten free και να τρως μπισκότα και ψωμί. Ο καθηγητής Γενετικής Αθανάσιος Τσαυτάρης μας εξηγεί γιατί είναι πιο σημαντική από το πετρέλαιο, τους τρόπους με τους οποίους θα την διασώσουμε και τις χρήσεις που έχει στη ζωή μας.

Υπόλοιπα επεισόδια

Εγγραφή στο Newsletter

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά.