Επ. 17: Τα μεταλλαγμένα και το ελαιόλαδο από… βαμβάκι!
Σύνοψη επεισοδίου
Ήρθε η ώρα, μετά από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει για τα τρόφιμα και τις τεχνολογικές εξελίξεις στη γεωργία να μιλήσουμε επιτέλους για τα μεταλλαγμένα ή πιο σωστά όπως θα μας πει ο καθηγητής, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Είναι επικίνδυνα για την υγεία μας και το περιβάλλον; Θα καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα του επισιτισμού της ανθρωπότητας; Και μπορούμε όντως να φτιάξουμε ελαιόλαδο από βαμβάκι;