Καλά κρασιά, με τη Μαρία Μαυρικάκη

Άκου τώρα στο αγαπημένο σου app

spotify
apple podcast
youtube
Google Podcasts
Pocket Casts
castbox
Soundcloud

«Για να κάνεις καλό κρασί, πρέπει να έχεις καλό αμπέλι» είναι του μότο του χημικού- οινολογού Γιάννη Μπουτάρη, του κυρ Γιάννη. Τι σημαίνει καλό αμπέλι; Ποιες είναι οι ελληνικές ποικιλίες κρασοστάφυλου; Πώς διαλέγουμε το κρασί που θα πιούμε; Ποια είναι τα μυστικά του τρύγου και της εμφιάλωσης; Πώς διαβάζουμε μια ετικέτα; Είναι το χαρμάνι τέχνη ή συνταγή; Καλά κρασιά: ποια η ιστορία και ποιο το μέλλον τους στην Ελλάδα; Μετά από «Εξήντα Χρόνια Τρύγου», ο Γιάννης Μπουτάρης συνομιλεί ξανά με τη Μαρία Μαυρικάκη. Απολαύστε τον «Πρύτανη των Ελληνικών Κρασιών» σε μια συναρπαστική ξενάγηση στο οινικό σύμπαν και στην κουλτούρα του καλού κρασιού.

IMG_4220

Εγγραφή στο Newsletter

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας (αρχεία), με τη μορφή απλού κειμένου, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας (ή σε άλλες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως ένα smartphone ή tablet) όταν επισκέπτεστε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Τα Cookies δεν προκαλούν κάποια βλάβη στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτόν. Χωρίς αυτά, οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν και κάθε φορά που θα μπαίνατε σε μία ιστοσελίδα, θα ήταν σαν να μπαίνατε για πρώτη φορά.